Saturday, December 18, 2010

Cerita Tentang Lelaki Melayu Zaman Sekarang

Bukan gua nak buruk kan LELAKI MELAYU  zaman sekarang nie yang anggap diri mereka sume macam PENDEKAR lah , LAKSAMANA hang tuah lah , cube RENUNGKAN  balik  kebanyakkan lelaki melayu atau lebih sedap JEJAKE PUJAAN perempuan melayu zaman sekarang nie kan  sume nak hidop macam GANGSTER je tak pon macam hero cite TAMIL ! betol tak ? renung renung kan la ye .

Tapi tuh bukan la tujuan gua nak tules karangan nie kan . Disebab kan KEBANYAKKAN lelaki melayu sekarang boleh menjatuh kan bangse sendiri  kan. okay la contoh nye mat rempit yang kite nampak terang terang dekat malaysia nie . Kalau tak pecaye pegi dataran hujung hujung minggu dekat dataran yang sebok bawak motor macam first time baru dapat moto tapi tape kalau tak kacau orang tak menyusah kan orang dekat dunie nie . ye la di sebab kan seulas durian abes satu rumah berbau kan . orang laen bawak moto jugak contoh gua sendiri la , gua naek moto jugak sebab mak bapak gua tak kaya nak beli kan kereta macam budak budak lelaki melayu yang laen . gua bangge ape yang gua kecapi sekarang dgn titik peluh gua sendiri bukan macam kebanyakkan lelaki melayu yang laen tuh mak bapak da belikan moto kereta start la nak BAJET BAJET  yang die paling handsome dekat malaysia nie kan patu awek awek orang sume die nak libas ! ye la die kan kan paling handsome paling pendekar dekat malaysia nie dengan titik peluh mak bapak yang kasik . Yang penting gua lah paling  handsome !  gua punye baju brand ! gua  ade kereta ! ade  awek cun melecun yang sexy ! sume orang akan tabik same gua ! tuh pemikiran LELAKI MELAYU zaman sekarang . ye la gua kan orang melayu jugak ,kalau gua tengok bangse gua macam ni gua pon asyik mengeloh je dan tertaye kan " APE LAH NAK JADIK DENGAN LELAKI LELAKI MELAYU ZAMAN SEKARANG NIE KAN  ? " tapi nak buat macam mane kan name lagi LELAKI LELAKI MELAYU yang gagah perkase bile ditego tanak diterime nye . ade membe gua sampai berbuih mulut gua suruh die pegi belajar dgn keje tapi haaaaaaaraaapan dunie bangse kalau die dengar cakap gua ye la hidop orang tengah senang bapak kaye tak keje tak belajar pon tape, janji hidop senang , awek sexy ramai yang gilakan dak cukup syurga la hidop aku kan !


Betol la bak kate Dr.M memang MELAYU MUDAH LUPA ~

1 comment:

Ika Natasha Nasaruddin said...

huyoo abang hingus dah pandai berfalsafah. hihih BETUL TU adon! caiyokkk :D